Ολοκλήρωση υδροδότησης Ιερού Ναού Αγίου Λουκά

Ολοκλήρωση υδροδότησης Ιερού Ναού Αγίου Λουκά

Εκτύπωση E-mail

Όπως είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενη ανακοίνωση μας σχετικά με την υδροδότηση του νεοανεγερθέντος Ιερού Ναού του Αγίου Λουκά, μετά από σχετικό προφορικό αίτημα του ιδίου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου, είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ολοκληρώθηκε η υδροδότηση του Ναού.

Έτσι, σήμερα την 25η-4-2017, ολοκληρώθηκαν οι σχετικές εργασίες και υδροδοτήθηκε ο Ιερός ναός του Αγίου Λουκά, ώστε να είναι όλα έτοιμα για την ημέρα των εγκαινίων, που θα τελεστούν την Παρασκευή 28/4/2017.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο του Δ.Δ. Πυργιωτίκων, κ. Νίκα Αντώνιο, για την συνδρομή του στην εκτέλεση του έργου.

Στις συνημμένες φωτογραφίες εμφανίζονται, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. κ. Λυκομήτρος Αλέξανδρος, ο Δ/ντης της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. κ. Μαστορίκος Χρήστος, ο Εργοδηγός της Επιχείρησης κ. Ζήσης Ιωάννης, ο οποίος συνετέλεσε τα μέγιστα μαζί με το προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. για την σύντομη εκτέλεση του έργου, ο Υπεύθυνος Λογιστηρίου και Πρωτοψάλτης κ. Μαστής Γεώργιος, και ο Εργολάβος κατασκευής κ. Λαπαθιώτης Γεώργιος.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 29 Μαϊος 2017 11:11

Copyright © 2017 - Δ.Ε.Υ.Α.Ν. | Κατασκευή ιστοσελίδας: Kinisis Web & Tourism