Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η ΔΕΥΑΝ είναι η πιο αναπτυξιακή εταιρία του Δήμου μας

Η ΔΕΥΑΝ είναι η πιο αναπτυξιακή εταιρία του Δήμου μας Κύριο

01 Δεκεμβρίου 2021 | Κατηγορία: Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου. Διαβάστηκε 70 φορές.

Καλημέρα , καλό μήνα γιορτινό και υγιή.
Μια συμβουλή στους επικριτές της λειτουργίας της ΔΕΥΑΝ. Κύριοι η χρεοκοπία για μια εταιρία πολύ περισσότερο για μια μη κερδοσκοπική εταιρία επέρχεται μόνο όταν οι προμηθευτές της της γυρίσουν την πλάτη.

Για όλους εμάς στην επιχείρηση το γεγονός ότι παρότι δεχτήκαμε μια κατάφωρα άδικη επίθεση με δέσμευση των λογαριασμών μας η αξιοπιστία που έχουμε έναντι όλων των τρίτων είναι το παράσημο μας και η απόδειξη χρηστής και υπεύθυνης διοίκησης.

Εδώ και έναν χρόνο και παρόλο που έχει δεσμευτεί ένα πολύ σημαντικό ποσό, άκρως απαραίτητο για την λειτουργία της ΔΕΥΑΝ εμείς συνεχίζουμε απρόσκοπτα να επιτελούμε το λειτούργημά μας.

Κύριοι η ΔΕΥΑΝ είναι η πιο αναπτυξιακή εταιρία του Δήμου μας . Εκτελεί αυτή την στιγμή έργα δεκάδων εκατομμυρίων και έχει καταθέσει ώριμες μελέτες αξίας 22.5 εκατομμυρίων που αναμένουν χρηματοδότηση.

Αυτή η αναίτια επίθεση σας με λεκτικές κορώνες αποδόμησης του έργου αυτής της δημοτικής αρχής και της επιχείρησης μας δεν προσφέρει σε τίποτα στην λειτουργία της και γίνεται για καθαρά στείρα αντιπολίτευση

Υ.Γ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΡΜ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΉ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.
Η "ΑΠΑΙΤΗΣΗ" ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ.

 

Γιώργος Καχριμάνης
Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Ν.

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 19:05